Op bezoek bij de Huijbregts Groep in Helmond

13-05-2019

Op donderdag 9 mei bezochten de leden van de OSBD het Huijbregts Innovation Centre in Helmond. De Huijbregts Groep is een innovatief bedrijf en wereldspeler op het gebied van poedergrondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie. Na een hartelijke ontvangst met koffie of thee met iets lekkers op het bedrijf, gaf de tweede generatie in het bedrijf en oud Heezenaar Frans Huijbregts een smaakvolle presentatie over de oprichting van het bedrijf en de tientallen jaren daarna en uiteindelijk een blik op de toekomst.

Na de presentatie was er een bedankje namens de OSBD voor Frans, het jubileumboek van de 60e Brabantsedag Heeze en stond er een rondleiding op het programma door de grote geautomatiseerde fabriek. Vanwege hygiënevoorschriften moest iedereen passende kleding aan tijdens de rondleiding. Prachtig om te zien hoe deze industrie de hele wereld over gaat en hoe de processen geautomatiseerd plaatsvinden.

Na afloop van de rondleiding was er een borrel en stond er nog een verrassing klaar. Die middag was Frans Huijbregts namelijk opa geworden van een kleindochter en waren er voor de OSBD beschuit met muisjes. Aansluitend vertrok het gezelschap naar restaurant Nastrium in Helmond waar het bedrijfsbezoek culinair werd afgesloten. Tijdens de borel voorafgaand aan het diner verzorgde Boukje van Ettro een presentatie over de resultaten van het onderzoek naar de  bezoekers van de Brabantsedag.


Terug naar home