Wie neem jij dit jaar mee naar de Brabantsedag?

07-07-2017

Geniet samen met relaties en andere ondernemers van de unieke belevenis van de Brabantsedag en dit rollend theaterspektakel. Vanaf de VIP-tribune heeft u het beste zicht op de wagens en na de optocht zijn er volop mogelijkheden om gezellig te borrelen en uiteraard te netwerken.

ARRANGEMENT VIP TRIBUNE € 90,00 p.p. | € 20,00 kinderen t/m 12 jaar | prijzen excl. btw.

Samen met uw relaties kunt u genieten van de optocht tijdens de laatste zondag van augustus. Vanaf voor u gereserveerde plaatsen op de VIP tribune heeft u een magnifiek overzicht over de prachtige parade van de 16 praalwagens. Tijdens de optocht worden u en uw gasten verwend met heerlijke hapjes en drankjes die op de VIP tribune worden geserveerd.

ARRANGEMENT VIP + DINER €186,00 P.P. | € 40,00 kinderen t/m 12 jaar | prijzen excl. btw.

Na afloop van de optocht geniet u samen met uw gasten van de officiële ontvangst in het Brabantdorp met de genodigden uit de landelijke, provinciale, regionale politiek en bedrijfsleven,partners en sponsors. Een uitstekende mogelijkheid uw netwerk uit te breiden. Geniet samen met uw gasten van een heerlijk Walking Diner, met een gevarieerd aanbod en diverse drankjes. Een parkeerkaart voor de VIP parkeerplaats is inbegrepen.

Aanmelden voor deze arrangementen kan enkel via secretaris@osbd.nl.

OSBD-leden graag aanmelden via de ledenagenda op deze website.

Terug