Tour d'Heeze 2017

08-06-2017


De OSBD is donderdag 8 juni bijeen gekomen voor de jaarlijkse bijeenkomst Tour d'Heeze. Dit jaar niet per fiets zoals voorgaande jaren, maar te voet. Een puzzeltocht liet de vier groepen ondernemers een mooi gedeelte van de natuur in Heeze zien die zij zelf moesten bepalen aan de hand van opdrachten onder leiding van de teamcaptain. De ontvangst was ditmaal bij Villa des Beaux Arts in Heeze met een welkomstdrankje en een warm welkom voor iedereen.

Onderweg genoten de deelnemers van iets lekkers en moest er creatief gedacht en gehandeld worden door de groepen om zo de felbegeerde wisselbeker te kunnen winnen. De puzzeltocht eindigde bij restaurant Beaux in Heeze waar een heerlijk diner klaarstond voor de leden van de OSBD en men de hele avond buiten kon genieten van het eten, een drankje en vooral de gezelligheid. Groep drie bleek uiteindelijk de sterkste van deze puzzeltocht en mochten de wisselbeker meenemen naar huis. Ook volgend jaar zal er door de OSBD weer een Tour d'Heeze georganiseerd gaan worden.

Wil jij ook een keer een kijkje komen nemen op een bijeenkomst van de OSBD of wil je lid worden van deze gezellige ondernemersclub? Laat het ons weten!

Terug