OSBD op pad tijdens gezellige Tour d'Heeze

17-06-2016

Op woensdagmiddag 25 mei jl. waren er ruim gasten aanwezig, bij Hostellerie Vangaelen van waaruit wij per fiets vertrokken voor de jaarlijkse Tour d'Heeze. Een gastvrije ontvangst bij de Hostellerie met een hapje en een drankje en een kort woord van welkom door voorzitter Geert van Wijk was het begin van een mooie middag en avond. Middels een rebus die moest worden opgelost in groepjes van vijf werd duidelijk waar naar toe gefietst moest worden. Het bleek de wijngaard te zijn bij Gertie en Leo van Lierop. Daar wachtte weer een heerlijk drankje waarna er gewandeld en gebosgolfd werd. Iets nieuws voor velen waarvan de meesten die dit stukje Heeze nog niet eerder hadden gezien. Bij terugkomst in de wijngaard stond er een BBQ klaar en werd er naast het lekkere eten en drinken nagepraat, moppen getapt en gezongen bij het kampvuur. Ook deze Tour d'Heeze kan de boeken in als een zeer geslaagde bijeenkomst vol gezelligheid en prachtig weer.

Wilt je meer weten over de OSBD of lid worden van deze gezellige netwerkclub waarmee je direct de Brabantsedag steunt? Voor potentiële leden bieden wij de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kennismaken en andere leden te ontmoeten tijdens een netwerkbijeenkomst, met uitzondering van de Brabantsedag.
Spreekt dit je aan? Ben je ondernemer tussen de 25 en 60 jaar en vind je het leuk om kennis te maken met de leden van de OSBD stuur dan een e-mail naar een van onderstaande e-mail adressen zodat wij contact met je kunnen opnemen voor verdere informatie.
voorzitter@osbd.nl - Geert van Wijk
secretaris@osbd.nl - Hans Noordzij, Mirelle Versteeg
penningmeester@osbd.nl - Rob van Oort
communicatie@osbd.nl - Nicole Elbers

Terug