Nieuwjaarsborrel OSBD in Tapperij De Zwaan

26-01-2016

Het nieuwe jaar is alweer een aantal weken onderweg en vele nieuwjaarsrecepties hebben inmiddels de revue gepasseerd. Toch liet de Ondernemers Sociëteit Brabantsedag (OSBD) de traditionele nieuwjaarsborrel niet aan de neus voorbij gaan.

Vrijdagavond kwamen de leden van de OSBD bij elkaar in Tapperij De Zwaan en onder het genot van een hapje en een drankje werd, voor zover nog niet gedaan, elkaar nog de nieuwjaarswens uitgesproken. Voorzitter Geert van Wijck blikte kort terug op het afgelopen jaar en nam al een klein voorschotje op 2016 met weer een aantal leuke bijeenkomsten die op de agenda staan.

Crimineel Berry K. uit H. bracht zijn buut als crimineel en natuurlijk kun je dan verwachten dat er leden van de club werden betrokken bij de buut van Berry Knapen en de lachspieren bij de aanwezigen hun werk konden doen. De eerste bijeenkomst van de OSBD was als vanouds gezellig.

Voor potentiële leden bieden wij de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te komen kennismaken en andere leden te ontmoeten tijdens een netwerkbijeenkomst, met uitzondering van de Brabantsedag. Spreekt dit je aan? Ben je ondernemer tussen de 25 en 60 jaar en vind je het leuk om kennis te maken met de leden van de OSBD stuur dan een e-mail naar een van onderstaande e-mail adressen zodat wij contact met je kunnen opnemen voor verdere informatie.

voorzitter@osbd.nl - Geert van Wijk
secretaris@osbd.nl - Hans Noordzij, Mirelle Versteeg
penningmeester@osbd.nl - Rob van Oort
communicatie@osbd.nl - Nicole Elbers

Terug